Bezoek van Uden – Bekx op de Open Bedrijvendag Laarbeek!

13537577_479292038943180_549019256068085188_n

 Beek & Donk,
Bijenweg 3

Website
 Instagram
 Facebook
 LinkedIn

Van Uden – Bekx

Niet alleen de standaard transporten van A naar B. Juist materialen die een afwijkende afmeting hebben en waar een ander geen raad mee weet, daar hebben wij een passende oplossing voor. Werkzaamheden dus, die ook het nodige van onze chauffeurs vragen. Inzicht en efficiënt werken zijn noodzaak. We verwachten van onze medewerkers dat zij meedenken met onze klant en ambassadeur voor ons bedrijf zijn. Wij zijn enorm trots op ons mooie team. Kom sfeer proeven. Op 15 oktober van 10:00 tot 15:00 uur.

In de trucksimulatoren kun je ontdekken of het werk van chauffeur wellicht een mooie uitdaging voor jou is. Op ons kantoor zie je hoe we met slimme technologie zo optimaal mogelijk ritten plannen en onze klant real time op de hoogte houden. Of werk je liever met je handen in de werkplaats om zo te zorgen dat ons materieel veilig de weg op kan? We laten verschillende soorten van transport zien door middel van de daarvoor bestemde truck of oplegger.

Zie jij je toekomst in de transportsector, of lijkt het je leuk om iets meer te weten te komen over van Uden – Bekx transport? Voel je meer dan welkom op zaterdag 15 oktober, waar je ook nog kans maakt op een gratis rijles in een echte truck.

Wist je dat er talloze functies te bekleden zijn binnen de transportsector?
Dat het niet alleen maar gaat om pallets van A naar B brengen?

Het SUMMA college is aanwezig om al je vragen over een opleiding te beantwoorden. STL is aanwezig om mee te denken over hoe die opleiding zo gunstig mogelijk gefinancierd kan worden. HF works is een uitzendbureau dat met name werkzaam is in transport en meer dan gemotiveerd is om je in hun uitzendbestand bij te schrijven. Ook als je soms maar als oproepkracht wil werken zijn er mogelijkheden.