Bezoek VLM op de Open Bedrijvendag Laarbeek!

 Mariahout
Wilhelminastraat 30

Website
 Facebook
 LinkedIn

VLM Van Lankveld Mariahout

Wij zijn VLM Van Lankveld Mariahout BV, leverancier en installateur van AQUADOS water systems. Totaaloplossingen in watertechniek. Ons dienstenpakket bestaat kort samengevat uit doseertechniek, waterbehandeling, watervoorziening, zwembadtechniek, leiding hygiëne en zoutoplossers.

Vanuit onze vestiging in Mariahout staat ons team klaar voor klanten in diverse sectoren van veehouderij, land- en tuinbouw, industrie, rijksoverheid tot aan particulieren.

Tijdens de Open Bedrijvendag willen wij laten zien dat we ons niet alleen richten op de industrie maar ook op particulieren. Zo zijn wij gespecialiseerd in zwembadtechniek en kunnen klanten bij ons binnenlopen voor beregening van hun tuin, waterontharders of een grondwateranalyse. Naast onze eigen waterontharder die wij al jaren verkopen zijn wij sinds vorig jaar dealer van nieuwe waterontharders en -filters van Vison Water.

Op 15 oktober 2022 is iedereen van harte welkom bij VLM. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u kennismaken met onze producten en diensten. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht, voor hen zijn er diverse activiteiten.

Tot slot en niet geheel onbelangrijk kun je op deze dag een WATERONTHARDER winnen! Kom naar ons en doe mee met de prijsvraag!